Skip to main content
Crafted from the finest natural fabrics

Blazers for women, with same quality as for men.

KASHMIIR!

Amanjeda naiste bleisrid valmistame sama põhjaliku tehnoloogiaga nagu valmivad meeste bleisrid, ka materjalide valik on sarnaselt meeste kollektsioonidega lõputu.

Uued kevadet kuulutavad kangavalikud on saabunud meie headelt partneritelt Biellast. Mõnusateks pehmeteks bleisriteks ja püksteks on rikkalik valik Loro Pianalt, Cloth Ermenegildo Zegnalt ja mitmetelt teistelt Biella piirkonna villatootjatelt. Rõõmsad prindid ning klassikalised uhked triibud ja ruudud on uutes inspireerivates versioonides särkide jaoks kohal Albinilt, Thomas Masonilt, David & John Andersonilt! 

Oma mõõtude järgi saate tellida lisaks särkidele ja bleisrltele nüüd ka teksad ja T-särgid. Hinnaklassid vastavalt 399 eurot ja 129 eurot.  Oleme neid uudseid võimalusi juba esimesed kuud edukalt valmistanud ja tulemused on nauditavad!

Tellimusi saate teha nüüd ka meie kodulehel veebipoes. Kui olete meie püsiklient, on meil teie mõõdud juba olemas ning valmistame tellimuse vastavalt. Saate valida ka oma sobiva suurusnumbri ja lisada mõõtude osas kommentaari. 

 

Amanjeda meeste bleisrite kollektsiooni pehmest alpakavillaga bukleelisest kangast mudelid on kevadeks olemas nii heledates helgetes koloriitides kui ka jõulisemates toonides. Limiteeritud valik kanga võimalusi on olemas kodulehel mudelite juures. Komplekti sobivad hästi toontoonis ruudulised või kontrasti loovad teksakangastest särgid. Suur valik on puuvillakangaid vabaaja stiiliga pükste valmistamiseks.